#
#

Uusimmat blogit

Blogiarkisto

2013 (11)
2014 (8)
2015 (1)
2017 (3)

Mericon mukana Kasvu Open, Fast Track Cyber Kasvupolulla

Julkaistu | Muokattu
Tagit: Kasvu Open 2015, Cyber turvallisuus

Pääsimme mukaan Kasvu Open kasvupolille 15 Fast Track Cyber -kasvupolun finalistiyrityksen joukkoon. Finalistiksi Mericon Oy:n valitsi Fast Track Cyber -kasvupolun tuomaristo 28 hakijan joukosta.

Saimme näin käyttöömme kaksi maksutonta kiitoratapäivää joissa saimme käyttöömme 5 mylläriä, oman alansa asiantuntijaa. Näiden kanssa käydyt keskustelut ovat olleet luottamuksellisia ja he ovat antaneet oman osaamisensa käyttöömme.

Mikä on Kasvu Open, mihin siis pääsimme mukaan:

”Kasvu Open on valtakunnallinen kasvun sparrausprosessi, jossa kasvun kovimmat asiantuntijat antavat osaamisensa maksutta käyttöösi.

Sparraustilaisuuksissa pääset testaamaan kasvuideoitasi nopeasti ja tuloksellisesti sekä hyödyntämään paikalla olevia osaaja- ja rahoituskontakteja. Kasvu Open on sinulle maksuton, mikä mahdollistetaan valtakunnallisten kumppaneiden ja mukana olevien asiantuntijoiden työpanoksenne avulla.” Nina Rautiainen, Kasvu Open koordinaattori

Päivät ovat takana ja Mericon sai sieltä mukaan monta käyttökelpoista menetelmää ja ideaa miten kehittää Nykytilannemalli – palvelua ja kuinka kaupallistaa ja myydä tämä valmis palvelu.

Myynnillä kasvuun!

Takaisin listaan