Mericon mukana Kasvu Open, Fast Track Cyber Kasvupolulla

Share

Mericon mukana Kasvu Open, Fast Track Cyber kasvupolulla

Pääsimme mukaan Kasvu Open kasvupolille 15 Fast Track Cyber -kasvupolun finalistiyrityksen joukkoon. Finalistiksi Mericon Oy:n valitsi Fast Track Cyber -kasvupolun tuomaristo 28 hakijan joukosta.

Saimme näin käyttöömme kaksi maksutonta kiitoratapäivää, joissa saimme käyttöömme viisi mylläriä, oman alansa asiantuntijaa. Heidän kanssaan käydyt keskustelut ovat olleet luottamuksellisia ja he ovat antaneet oman osaamisensa käyttöömme.

Mikä on Kasvu Open, mihin siis pääsimme mukaan:

”Kasvu Open on valtakunnallinen kasvun sparrausprosessi, jossa kasvun kovimmat asiantuntijat antavat osaamisensa maksutta käyttöösi. Sparraustilaisuuksissa pääset testaamaan kasvuideoitasi nopeasti ja tuloksellisesti sekä hyödyntämään paikalla olevia osaaja- ja rahoituskontakteja. Kasvu Open on sinulle maksuton, mikä mahdollistetaan valtakunnallisten kumppaneiden ja mukana olevien asiantuntijoiden työpanoksenne avulla.” Nina Rautiainen, Kasvu Open koordinaattori

Päivät ovat takana ja Mericon sai sieltä mukaansa monta käyttökelpoista menetelmää ja ideaa miten kehittää Nykytilannemalli-palvelua ja kuinka kaupallistaa ja myydä tämä valmis palvelu.

Myynnillä kasvuun!